Aquesta setmana hem fet gató, com sabeu molt bé un dolç ben típic de la nostra illa que acompanyat d'un gelat d'ametlla fa un postre estiuenc ideal pel temps que comença a fer.
Com sempre, a la cuina, ens ho vàrem passar la mar de bé, però en el berenar ja ens vàrem posar les botes. Mirau les fotos:
Obrim els ous, que ara ja és una activitat súper desitjada per tots els nins, deixau que facin una truita, és un gust veure com s'ho passen tan bé!
Rallam un poc de llimona perquè tengui un bon gustet:
Mesuram la llet,
L'oli,
El sucre,
I la farina:
I començam a mesclar:
Mesclam molt bé
I li tiram l'ametlla picada
I perquè tengui una bona textura i pugi li posam el llevat:
Untam el motlle amb un poquet d'oli:
I ja ho tenim a punt per enfornar:
Tot un èxit i un berenar ben fresquet!
Açò te una petita semblança amb sa nostra tortada menorquina
ResponElimina