diumenge, 13 de maig del 2012

Aquesta vegada férem pa

Per seguir amb el projecte de medi també a la cuina vàrem pensar que fer un pa seria una bona forma de contribuir a la nostra gastronomia i així ho férem, ens vàrem arromengar les mànigues i les mans a la massa vàrem posar.
Primer de tot mesuram la farina:
Fonem el llevat mesclat amb aigua teba:






A la farina hi afegim l'oli, que abans hi haurem posat també un poc de sal i sucre:
També hi bocam la pasteta del llevat:
I a massar s'ha dit:
 
 
 
Una vegada que ja comença ha agafar textura feim trossets petits de la massa resultant:
I finalment ho tornam a massar:
 
 
 
Li donam forma de cuc:
 
I finalment ho posam al motllo:
 
Heu vist quin resultat? Un pa exquisit que no hagués estat tan bo si na Margalida Amengual, sa mare de na Catalina Neus no ens hagués regalat aquesta sobrassada  i el fuet, que va ser el punt gastronòmic més àlgic del berenar.
Després, aprofitant que era el dia en que na Catalina Neus feia els seus 7 anys, també va dur una coca i a bufar s'ha dit. Així que a més d'un bon pa amb sobrassada després ho poguérem acompanyar d'un trosset de coca. Molts d'anys Catalina Neus!

1 comentari: