dissabte, 30 de juny del 2012

S'acabat

Ja no hi ha volta de fulla, el darrer dia d'anar a escola s'acabat però no ens despadim tant ràpid, com sabeu tenim una cita dijous 26 de juliol tots els nins, nines, mares, pares i una servidora que no faltarà.
Com vos podeu imaginar aquest blog no acaba aquí, una de les feines d'aquesta estiu és practicar l'expressió escrita, idò a veure si animau als vostres fills i filles perquè facin algun escrit, primer de tot recoman que ho facin a un paper i amb lletra majúscula (les paraules "lletra de pal" ja l'hem de llevar del nostre vocabulari, pensau que ja passaran a segon) i llavors ho escriguin a l'ordinador. A més, he pensat que el blog pot ser una mitjà de comunicació entre tots nosaltres, vos pareix?
Sobre el sopar, si alguna mare o pare té res a dir sempre pot fer el comentari i per assegurar-nos llavors ho posaria com una entrada perquè tothom ho ves. Així que si quedau i decidiu on anar a sopar m'ho comentau i després ho faré públic. Sé que havíem dit d'anar a Son Bascos a mi em va perfecte, però també si decidiu canviar també me va bé. Ens falta concretar l'hora i una setmana abans faré la invitació oficial.
Ara sí, moltes gràcies a tots i molt
Fins aviat!!

Ah! Pensau que a la pàgina web de l'escola ja hi ha penjat el llistat de llibres que necessitau pel curs vinent: http://www.ceipjoanmasiverd.es/Llibres%20de%20text.pdf

5 comentaris:

  1. Hola Marga !!
    Anirem "perfilant" detalls pel sopar de dia 26, haviem pensat que Son Bascós és un bon espai pels infants, i podem sopar a la fresca!!
    Tant de bò aquest dia ens poguessis donar la notícia de què l'any que ve ens tornaràs acompanyar ... Creuarem dits i el que faci
    falta !!!

    Ah, mira aquest enllaç : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.478524722162197.124738.173304222684250&type=1

    Ens veiem aviat !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Heu tornat a emocionar-me amb aquest enllaç que m'heu passat, la veritat que va ser un detall que me va encantar, podeu estar ben segures.
      Fins aviat!

      Elimina
  2. No s'acaba, he pensat q si gens a viure aMontuïri et podem deixar els nins molts de vespres amb tu!!!
    Ens veim al sopar!

    ResponElimina
  3. Ja tenim reservat lloc a la terrassa de Son Bascós, però hauríem de sabre quants serem, no?
    Començ una llista amb els apuntats:
    Marina: 2 adults + 2 infants

    seguiu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vicenç 2 + 2 a veure si anam passant la veu i feim la llista més concreta!!

      Elimina