diumenge, 3 de juny del 2012

Colònies!!!

Supos que tothom esperava aquesta entrada amb moltes ganes, però és que fins avui no m'he recuperat. Com varen arribar els vostres fills a casa? Estaven molt cansats? Vos han explicat alguna cosa? Per ajudar-vos a posar imatge i color a totes aquelles històries que vos han pogut contar, vos deix amb algunes fotografies, no totes perquè diuen que allò bo es fa esperar, però sí per començar a fer la boca aigua.
El que vàrem fer primer abans d'anar de colònies, va ser situar-nos al mapa: a on està Es Burotell?, per on passarem?, quin camí farem?...
 
 
  
Ara ja estàvem preparats per partir cap al Burotell, només faltava que arribàs el dia... i va arribar. A les 9h ens vèrem al molí per partir, i encara que el camí va ser llarg va valer la pena perquè ens ho vàrem passar d'allò més bé. Vàrem fer un munt d'activitats: tallers, jocs, tirolina... i fins hi tot el vespre anàrem a caçar mopis! Que no vàrem tenir molta sort ja que només aconseguirem que ens pixassin. Mirau, mirau:
Fent el taller de xapes:
 
Al rocòdrom mentre feíem temps per pujar a la tirolina,
 
Un bany inesperats que va ser mel!
 
 
 
 
 
 
Al taller de carteres, que en varen sortir de molt guapes!
 
I això, per ara, és tot. Crec que ens ho vàrem passar molt bé, vàrem fer una bondassa i el més important, és que passàrem dos dies que recordarem durant molt de temps.

1 comentari: