dissabte, 9 de juny del 2012

El final de curs ja és aquí

Ai, que me pega la plorera! Només queden dues setmanes i ja haurem acabat el curs. Sembla ahir que tots junts ens vàrem conèixer i començàrem el curs que ara ja estam a les darreres a punt d'acabar els llibres.
Aquesta setmana toca la proveta de mates i català i donarem per finatlizat aquestes dues assignatures. El projecte de medi també està a punt de concloure, record que aquest dilluns hi ha l'entrega dels lapbooks, i acabarem amb la flora i la fauna. Dijous passat parlàrem de les direccions: nord, sud, est i oest i aquesta setmana ens haurem de situar pel pati on farem un recorregut. Finalment acabarem per parlar de les festes, tradicions i costums de les illes.
Ànims a tots, que ja està fet Sineu!
Se finit

2 comentaris:

  1. qui dia passa, any empeny! I el curs escolar passa ben aviat, a mi em sembla que va ser ahir que varen començar a 3 anys, imagina't!

    ResponElimina
  2. Ara veig que no se va publicar el comentari que vaig posar l'altre dia... deia que te'ls podiem deixar tot l'estiu, no ploris !! ;D
    Sí que ha passat volant aquest curs també ... tornen tan grans !! un parell de tallers de cuina més, i ja es podran independitzar!!

    ResponElimina