dilluns, 9 d’abril del 2012

Nou projecte de medi

Primer de tot vull donar les gràcies a tots aquells pares que han vengut durant aquest trimestre a parlar del seu ofici i aquells que han fet l'intent de venir però per feina no ha pogut ser, així que gràcies a tots per la vostra participació. Moltes gràcies.
Pel nou projecte que he pensat dur endavant també necessitarem la vostra col·laboració, sobretot en l'aportació d'informació, encara que si algú vol venir a l'aula a explicar alguna cosa no fa falta dir que estau més que convidats, ja sabeu on és.
El projecte que he pensat dur a terme durant aquest darrer trimestre és la geografia de les Illes Balears, això què vol dir? Perquè és un tema bastant ampli. El que vull aconseguir és que els nins siguin capaços de situar-se al mapa, que reconeguin les seves illes, on estam situats, quin mar ens envolta, quina és la nostra bandera, l'escut... però també saber d'on venim, quina fauna i flora trobam... Així que els tres punts, almanco per ara (el projecte encara està en procés d'elaboració i per tant pot sofrir alguns canvis) seran:
- Un poquet d'història (presentada com un conte i a la Conquesta de Jaume I ens aturarem).
- Conèixer la fauna i flora que ens envolta (on després els alumnes hauran d'elaborar un lapbook).
- I un poc de geografia física i política (cosa senzilla treballada damunt mapes).
Per tant, també tot allò que cuinem al taller de cuina intentaré que sigui de la nostra gastronomia, així que estic oberta a propostes ja que hem de pensar que no tenim temps per tovar, de cuinar res amb fogons ni res que dugui saïm.
Així que esper les vostres propostes, suggeriment, inquetids, preguntes... que tengueu.
Esper que passeu unes bones vacances de Pasqua i que les panades i robiols no facin mal.

1 comentari:

  1. Lapbook.... Déu ni do. He hagut de mirar es vincle que ens has deixat per saber que era això des lapbook..... i no, no es un tablet. ni un portatil. ni te wifi. ni és de facebook.
    "És com un collage", me diu sa germana gran de na Bàrbara. Ja està bé fer coses en soport tradicional.
    Au idò. Segur s'entretenen molt.

    ResponElimina