dilluns, 30 d’abril del 2012

Hem començat amb bon peu

Com vos vaig comentar a l'entrada de la setmana passada respecta a la feina, aquesta ja tocava proveta. S'ha de dir que han començat amb moltes energies i força aquest darrer trimestre ja que els resutlats de mates i català han estat bastant positius. Pensau que sempre xerr a nivell general, això vol dir que algun nin o nina més que un altre, necessita un poc de reforç amb els continguts principals d'aquestes dues àrees ara avaluades: sumes duent i cèntims a matemàtiques i a català l'escriptura de les parauales amb ga, ge, gi, go, gu.
Hem començat el projecte de medi: Geografia a les Illes Balears. Dir que estic molt contenta amb els resultats obtinguts aquesta setmana, és poca cosa el què hem vist però la retentiva ha estat molt alta: el nom de cada illa i illot i dir quina és (saber-la situar a un mapa), la bandera de cada una d'elles i la de les IB així com l'escut. I com no podia faltar també hem vist l'escut de Montuïri i cada nin i nina ha dibuixat el seu, molt interessant.
Per tant, berenam cada dematí el que hem pres aquesta setmana passada i així acabarem un molt bon primer, que ja queda res :(

1 comentari:

  1. Això passa volant, fa dos dies sumaven contant amb els dits d'una mà i ja sumen duent !! Venga, venga, sprint final i curs acabat !!

    ResponElimina