diumenge, 26 de febrer del 2012

Seguim amb el nostre aprenentatge

Aquestes dues darreres setmanes a matemàtiques hem arribat fins el número 50 tant escrit en números com en lletres, també hem començat a sumar en dues xifres a dalt i a baix, és molt important que els hi recordem que començam a sumar per les unitats, a classe abans de començar a fer-les primer repassam les normes perquè no han d'agafar mal hàbits ja que en les sumes duent-ne, que serà el tercer trimestre, se faran un bon embolic.
A català hem vist la lletra c, que segons la vocal que dugui darrera sonarà d'una manera o d'una altra. Per exemple si darrera hi va una a, o, u aquesta sonarà com cuc (/k/), però si al darrera hi ha una i, e sonarà com cirera (/s/). Ara comencen a entendre com és que segons quines paraules com cel, circ... duen /c/ i no /s/ malgrat sonar com set, però ara què passa? que quan deim la paraula set, es pensen que s'escriu amb /c/. Jo els hi dic que no ens hem d'inventar paraules, com ho podrem arreglar? practicant el vocabulari.
A medi seguim avançant amb el projecte dels oficis, cada setmana venen pares a parlar del seu i la veritat que els nins de cada dia ja tenen més clar que sé en ser grans. Gràcies a tots per la vostra participació.
Ah! Com sabeu s'acosta un pont amb moltes possibilitats de treure profit a la feina, així que l'hem d'aprofitar i per això els hi donarè un llibre per llegir, un full de mates per acabar d'aprofundir amb les sumes i restes i uns exercicis del quadern de medi, tot això arribarà a ca vostra el dimarts per així asegurar que teniu temps.
Bon pont!

3 comentaris:

  1. Molta feina ens dones per aquest pont!!!
    Els nins ja ens han explicat el que tu faràs... passa-t'ho bé!!! Com a feineta per a fer tu, els hi pots dur alguna postal, i podeu mirar el mapa a medi, jeje!!! Així repartim feinetes per a tots!!!!

    ResponElimina
  2. ei! com va anar el viatge? vares tenir un detall amb cada un d'ells, moltes gràcies!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El viatge va anar de maravella, moltes gràcies. S'ho mareixen en aquest detall, fan molt bona feina. I els pares també, eh?

      Elimina