dissabte, 12 de novembre del 2011

Feinetes d'aquesta setmana

Durant aquesta setmana a matemàtiques hem seguit amb les restes, per sorpresa meva han entrat tot d'una, estic xerrant només del concepte, perquè a mesura que el temari anava avançant i ja mesclàvem sumes i restes hi havia opinions de tot, a vegades ens costa saber en quines situacions hem de sumar i en quines altres hem de restar, però això és pràctica i si entre tots ens hi posam serà més fàcil.
A català hem introduït un nou apartat els Dictats, no ens han de fer por i ens ho hem d'agafar com un joc. Per aquest cap de setmana han de preparar un dictat, entre altres coses, perquè pot ser m'he passat de deures. Com veureu és mol fàcil i noltros ja l'hem treballat a classe. El que han de fer els nins simplement és llegir-ho fixant-se amb les paraules, com s'escriuen: amb a, e, amb h o sense (ja hem treballat el concepte de hi ha -separat i amb h les dues paraules-). Una vegada ho tenguin visualitzat estaria bé que el tornassin a copiar, insistint en fer bona lletra i clara; i finalment voltros dictar-lo.
Pregunta per a tots els pares: si algun dia entre setmana duen a casa un dictat per prepara pel dia següent, com aniria?
Gràcies a tots!

5 comentaris:

  1. Bon dia!!!! és veritat que quan hem vist tantes feines ens hem sorprès, i hem començat a fer les tasques, val més no deixar-les pel darrer dia!!!!
    Sempre que podem intentam fer les feines el mateix divendres i així segur que no ens oblidam, que el cap de setmana és curt i sobretot molt intens!!!!

    Pel que ens demanes, crec que si és un dictat curt, com aquest que ens has posat aquesta setmana no hauria massa problema. Personalment els dilluns és el pitjor dia de la setmana per a nosaltres, és l'únic dia que no ens aniria bé.

    Crec que també està bé fer una mica de feinetes entre setmana, perquè per al futur (una mica a llarg termini, tot s'ha de dir) està bé que es vagin avessant a haver de fer tasca l'horabaixa.

    Resumint, que si, però que no et passis!!!! Jejeje, no importa cada dia, que els infants també han de jugar, no??? :)

    Bona feina!!!!!!

    ResponElimina
  2. Me pareix bona idea, entre setmana agafam una mica més la rutina i no crec que costi massa començar a dedicar una estoneta més als deures.
    Au venga, a donar-lis canya !!!

    ResponElimina
  3. jo ho donaria el dilluns per treballar-lo fins... dijous, així na Teresa té temps de tot (i sa meva dona també...) jajaja

    depassada comences el dilluns un poquet canyera que no es pensin que tot és festa, i n'Antònia pot treure és látigo.

    i jo demà, no apareixeré per s'escola per no rebre :)

    ResponElimina
  4. Marc, crec no no te convé tornar per s'escola mai mes. Ni per ca teva tampoc, perque sa teva dona, que segons dius està tan atavalada com na Teresa, segur que també mira es Blog.

    Bé, a lo que anavem, si ens poses deures intentarem fer-los.

    ResponElimina
  5. A mi me sembla be que els nins duguin un poc de feineta entre setmana. I el tema de treballar els dictats me pareix bona idea.

    ResponElimina