dilluns, 4 de març del 2013

Una visita inesperada però molt esperada

Hola a tothom!
Ja sabeu la noticia? Idò sí! Avui he anat a visitar-los!! Quines ganes tenia de tornar-los a veure, realment per a ells ha estat una bona sorpresa i crec que per res del món s'esperaven aquesta visita, ha estat ben inesperada, però com molt bé diu el títol de l'entrada també era molt esperada perquè tenia unes ganes loques de tornar-los a veure... I que han tornat de grans, que els hi donau per menjar?
Aquí vos pos unes quantes fotos d'un momentet de feina, perquè no penseu que la meva visita hagi estat només de "juerga" perquè també hem fet feina! Quin guster he passat de tornar a fer classe amb els vostres fills i filles, mirau-los:
 
 
 
I com no, no podia faltar una fotot amb tot el grup! Se'm cau la baba:
Ens veim aviat!! Que com ja sabeu tenim data pel segon cap de setmana d'abril, dia 14, per anar a dinar (pa amb butxaca) al puig de Santa Magdalena, sé de gent que aquesta vegada vendrà, que no va poder venir l'altre pic, i estic molt contenta.
Gràcies a tots i fins aviat. Una besada ben gran!

3 comentaris:

  1. Els nins varen estar encantats amb la teva visita.Quina sorpresa més bona!!.
    Una forta abraçada i ens veim dia 14 d'abril...

    ResponElimina
  2. Hola Marga, soy Adrián, muchas gracias por seguir escribiendo en el blog y por venir a vernos, me puse muy contento, me gustó mucho tu abrazo y tu beso, te echo mucho de menos y me gustará mucho volver a verte en la excursión.
    Muchos besos, Adrián.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Adrián! Que contenta he estat amb el teu comentari!
      Com va el final de trimestre? Hi haurà bons resultats? Segur que sí!
      Jo també vaig estar molt contenta de veure-vos, vos enyor molt i ja cont els dies que falten per arribar a l'excursió i tornar a passar una estona amb voltros.
      Que tengueu unes bones vacances de Pasqua.
      Una besada ben forta.

      Elimina