divendres, 27 de gener del 2012

Aquesta setmana

Durant aquesta setmana les feines ens han retut molt, hem acabat els temes de mates i català i hem començat el projecte de medi: Els oficis. Heu rebut tots la circular per venir a la classe a parlar del vostre?
A mates haureu vist que hem fet sumes i restes amb el nombre de dalt com a màxim fins al 19 i el de baix només d'una sola xifra, separant desenes i unitats.
També hem començat a veure les hores només en punt i a i mitja. Ara que hem començat el nou tema, arribarem al número 90, però contant de 10 en 10.
A català me pos molt amb les terminacions de final de paraula, els hi he explicat que per norma general si deim: una cadira, aquesta acabarà amb A i si deim un llibre acabarà amb E, veure el masculí i femení, encara que també saben que no totes les paraules compleixen aquesta regla.
Recordar que el trimestre passat vàrem veure el dígraf rr i encara hi ha nins que escriuen gorra amb una sola r, o terra... entre tots ens hem de fixar amb això.
Un altre punt que ens hem posat a treballar és el plural, els hi he explicat que quan tenin molts d'objectes, la -A es converteix amb una -ES.
Però dir-vos que estic molt contenta com anam avançant, això sí, no hem de badar!;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada