divendres, 23 de desembre del 2011

Sortida per Montuïri

El dimecres vàrem fer una sortida per Montuïri amb els del GOB. Prèviament havien vengut a l'escola a fer una xerrada sobre els animals i plantes endèmiques de les Illes i més concretament del Pla de Mallorca, era per això que després havíem de posar en pràctica totes les coses que ens havien explicat i que poguérem llegir al quadernet que ens varen entregar.
Perquè vos faceu una idea del quà vàrem fer, pos algunes fotografies.
La primera aturada va ser al cementeri i en Biel Miralles, ja que la sortida era amb els alumnes de 2n i 3r de Primària, ens va explicar la història del nostre lledoner:
Escoltàvem amb molta atenció.
 
 
La següent aturada va ser per observar els ocells i arbres que ens havíem xerrat a classe i on ho havíem vist a través de la Pissarra Digital (PDI) i ara era el moment de posar-ho en pràctica.
 
 Mentre esperàvem el nostre torn, feíem d'artistes:
 
Després en Manolo, el nostre monitor, ens va mostrar una sèrie de fotografies sobre ocells que trobam al Pla de Mallorca com el xoriguer, el fuell, la cadernera... Cada nin era un ocell per llavors jugar al joc del mocador, que aquesta vegada era amb noms d'ocells en lloc de números.
 
 
 Agafat!
 El... xoriguer!
Quan vàrem acabar de jugar anàrem amb en Miquel Àngel, un altre monitor. Ell ens va mostrar les diferents llavors típiques dels cultius mallorquins, com el blat, la civada, l'ordi...
 
 
I per acabar vàrem fer un dibuix de les vistes que teníem.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada