divendres, 28 d’octubre del 2011

Nova secció al blog

Seguint amb els suggeriments d'alguns pares, avui comença en el blog un nou apart: Què feim durant la setmana?, perquè no tot són tallers de cuina, sortides... sinó que els vostres fills fan molta i molta feina.
Aquí vos explicaré un poc el què feim perquè aneu seguint un poc el fil i si voleu practicar alguna cosa amb ells, que mai és de més, tengueu un referent.
Aquesta setmana a mates hem acabat el tema de la suma, no hi ha hagut cap problema, dificultat, ja veurem com anirà el de la resta que començarem la següent setmana.
I a català parlam del temps que fa, si plou, si fa sol... que passa si plou que no podem anar al parc (lloc on van els protagonistes del nostre llibre), hem llegit un còmic, així que hem parlat d'aquest tipus de "contes"..., aquest tema (quin temps fa?) ens ha serveit per relacionar-ho i treballar-ho a medi, que hem parlat de la importància de l'aigua i el seu ús, dels mars i oceans, per tant hem observat un mapa mundi, els continents, on estam noltros, la mar que ens envolta...

2 comentaris:

  1. EI!!!
    Dos dies sense entrar al blog i tenc una feinada pendent de llegir!!!

    Molt bé!!!!

    ResponElimina
  2. Els nins fan una feinada i sa mestre el doble, per que amigo això del blog..., ara només falta el twiter i el facebook :)

    Molt bé Marga, però no fa falta fer tant de cas als pares...

    ResponElimina